Ordna en musikquiz med femkamp

Oavsett om det är midsommar, halloween, nyår eller bara någons födelsedag, är det alltid roligt med lekar och utmaningar. Dock kan det kännas långtråkigt med samma gamla ”spotta grodan”, ”kasta stövel” och ”säckhoppning”, men då behöver du bara lite inspiration. Här kommer den!

Lekar till femkamp

Musikquiz är alltid ett säkert kort, och speciellt för oss som ofta lyssnar på musik. Dessa går dessutom att göra personliga. Är ni bara rockare på festen? Välj då olika subgenrer av rockmusik och testa dina gästers kunskaper. Eller är det många som gillar film? Välj då musik från dina favoritfilmer. Musikquiz finns även att ladda ner om du är lite lat.

Vill ni vara utomhus finns det också roliga lekar att implementera. Har du en yxa? Ordna då ett tryggt ställe för yxkastning där alla får utmana sin inre viking. Här kan slangbellor vara ett alternativ också, om yxan känns lite för riskabel eller inte passar för sällskapet.

Ni kan även ha med härliga tv-spel såsom Guitar Hero, Rock Band eller Buzz. Dessa kommer med stor säkerhet väcka nostalgi och tävlingsglädje hos många. Kort sagt finns det oändligt med roliga lekar och spel att ty sig till och det är bara fantasin som sätter gränser.


Comments are closed.