Fest med temat musik

När man anordnar en fest av något slag så är musik ett självklart inslag. Det kan så klart se olika ut hur, när och vilken musik man väljer. Men på något sätt så lyfter musiken det festliga i sammanhanget. Så klart så väljer ni vilken musik som används på just er fest.

Vi har tidigare skrivit om musik quiz och femkamp under festligheterna och detta kan vara något som man väljer att ha på sin fest. Dessa kan utformas på flera olika sätt och svårighetsgraden är något som man får ta hänsyn till. Vet man vilka gäster som kommer så kanske man kan anpassa frågorna och femkampsgrenarna eftre dessa. Tänk på att inte göra det allt för svårt. Det är ju trevligt om alla kan delta både i quizet och femkampen.

Det kan även vara trevligt att ha dans på en fest. Om man känner några som kan ställa upp och spela live så är det alltid trevligt. Om inte så går det att skapa en spellista på någon streamingtjänst speciellt för kvällen. Ställ upp en dator eller surfplatta så alla kan få tillgång till spellista så kan det bli en väldig blandning av olika låtar som ni kan dansa till.


Comments are closed.